Kreatív gyermektánc

Kreatív gyerektánc

 

Balett és modern tánc alapok, kreativitással fűszerezve

2-6 évesek számára

Szeretnéd, hogy gyermeked tartása, koordinációja, önbizalma, kapcsolatteremtő képessége jobb legyen már a korai éveiben?

Balett és modern tánc alapok játékosan!

Kicsik természetes mozgásigényén és mindennapi élményein alapuló kreatív táncórát kínálok. A mozgás közben nemcsak tartásuk, koordinációjuk fejlődik, hanem önbizalmuk és kapcsolatteremtő képességük is. A különleges zenés, táncos foglalkozáson táncoló balerinákká, vidám erdei állatokká válnak, és megtanulják, hogy hogyan mozoghatnak ritmusra játékosan.

Mese, vidámság, varázslat, tánc.

 

Áraink:

Alkalmi belépő: 1.100 Ft/alkalom,

4 alkalmas havi bérlet:  4.400 Ft

Testvérkedvezmény 20 %

 

A táncórák időpontja:

-bölcsiseknek szeptembertől minden csütörtökön 16:15-16:45-ig

-ovisoknak szeptembertől minden csütörtökön 16:45-17:30-ig

 

Foglalkozásvezető: Wéber Edina- táncpedagógus

5 éves korom óta táncolok. Az akrobatikus rock and roll-on át, a latin táncokig sok táncstílust kipróbáltam, és űztem rövidebb-hosszabb ideig, de a legjobban a modern-kortárstánc nőtt a szívemhez.

A mai napig járok nemzetközi és hazai workshopokra.

A kiscsoportos ovis korosztálytól a középkorú felnőttekig mindenféle korosztályt tanítok, célom az, hogy megszerettessem a táncot és a mozgást a tanítványaimnak, és a megkapott tudást a későbbiekben akár több területen hasznosíthassák.


A jelentkezéseket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk!

 
Kedveld Te is!