Címlap Gyermek foglalkozások Képességfejlesztés

Képességfejlesztés

Képességfejlesztés a gyermeknek és szülőnek egyaránt!

Jöjjön el hozzánk, és játszóházunk szakemberei megmutatják Önnek, hogyan tudja gyermeke képességeit minél jobban fejleszteni.

Fejlődjön, hogy gyermeke is fejlődhessen!

Legyen szó a korai vagy mozgásfejlesztésről, óvodai vagy iskolai felkészítőről, tanulási problémák kezeléséről vagy a személyiség ébresztéséről, pedagógusaink megmutatják Önnek, hogyan tud a mindennapokban is professzionális szülő lenni!

A fejlesztő foglalkozásokat minden esetben megelőzi egy képességfelmérés, mely alapján a gyermekhez igazodó, személyre szabott fejlesztési tervet készítünk az Önök részére!

A foglalkozásokat szülői konzultáció követi, mely során részletesen elmondjuk a foglalkozás menetét és gyakorlati tippeket adunk, mely segítségével otthon is elvégezhetik a  feladatokat.

 

Várjuk Önöket foglalkozásainkon!

eperedő extra csomag:

Képességfejlesztő foglalkozás nem csak gyerekeknek!

· Iratkozzon be gyermekével a 4 alkalmas képességfejlesztő foglalkozásra, és a felmérés díját elengedjük!

· Tanulja meg játékos formában gyermekével, hogyan tudják együtt fejleszteni a képességeket, nemcsak a játszóházban, hanem később, a saját otthonukban is, miközben értékes időt töltenek el együtt;

· Ajándékba adjuk a foglalkozások után azok részletes menetét és gyakorlati tippeket, mely segítségével otthon is elvégezhetik a gyakorlati feladatokat;

· Bónuszként pedig egy mesekönyvet vihetnek haza az első nap után!

 

Egyéni foglalkozásban 18 000 Ft,

Csoportos foglalkozásban 16 000 Ft!

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 84 vendég böngészi
Kedveld Te is!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!